Acoperiș - unul dintre cele mai importante elemente structurale ale casei. Acesta protejează casa ta de la elementele naturale, de la efectele naturii,  recipitații, vânt, schimbările de temperatură, stres mecanic, precum și de foc, de vapori de apă, radiații solare și expunerea la soare, poluanți, microorganisme, insecte, praf, și altele.

Acoperirea constructiilor - este, de asemenea, unul dintre elementele cele mai frapante ale designului arhitectural al clădirii. Istoric, că, în primul rând, că acoperișul a fost determinată de apariția orice acord sau o intreaga regiune. Pe baza caracteristice pentru acest stil de arhitectura din regiune, condițiile climatice și de disponibilitatea de materiale de constructii, o mare varietate de forme si modele de acoperisuri: plate și au tăbărât, ipohondru și ipohondru, acoperiș, boltit și multe altele. În prezent, construcția acoperișurilor o atenție specială, îmbunătățirea constantă designul lor, tehnologie, dispozitiv, utilizarea de noi materiale.

Acoperiș moderne - o noi soluții tehnice, care să permită pentru a face aparatul acoperiș mai tehnologic și durabil, este - noi materiale îmbunătățite, și, în final - un nou formă, soluții de culoare, elemente decorative.