ISOVER izolare (Isover) - este un lider materiale de izolare termică din lume. Companie ISOVER este un lider recunoscut în fabricarea de izolare din vată minerală de nouă generație. ISOVER (Isover) produce izolare termică din vată minerală sub formă de bobine și rogojini pe baza de minvolokna calitatea europeană. Izolatia Isover este realizat din materii prime ecologice sunt: ​​nisip, sodă, calcar.

ISOVER este larg solicitate în piață pentru izolare termica, deoarece oferă o gamă largă de soluții pentru problemele materiale de izolare de sunet de izolare termică și. Izolatia Isover (Isover) pot fi utilizate pentru izolarea termică a pereților, acoperișurilor de case, podele, fatada, țevi și alte structuri.

Datorită conductivității termice extrem de scăzute și de sunet de izolare transmisie Isover oferi cea mai bună protecție termică și fonică. Izolare fonică Isover de neînlocuit atunci când Izolat fonic case si tavane oraș etaje. Izolație de calitate Isover cu EN 13162 respectă, ISO 9001 și standardele "Saint-Gobain".

Placi de izolare a sunetului fabricate de Isover pot fi aplicate la pereti, tavane și pereți interiori. În centrul de vată minerală de înaltă calitate produse în conformitate cu standardele internaționale de calitate. Pachetul conține 20 plăci de dimensiunea 50 * 610 * 1170mm (grosime * latime * lungime, respectiv), filmul totală de un pachet 14,27m2, cantareste aproximativ 10 kg. Materialul este suficient de dens - 14 kg / m3, se potrivește perfect pentru pereți și plăci sunt ținute împreună. Plăci de montare pot fi făcute de către o singură persoană, fără unelte, plăcile sunt plasate într-o forță, nu a asigurat suplimentar. Materialul nu arde, este inofensiv pentru sănătatea umană și nu aduce daune mediului.